10 ιδέες για να προσθέσεις χρώμα στο μπάνιο σου



Αν έχεις αποφασίσει να ανανεώσεις το μπάνιο σου, υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το κάνεις. Μπορεί απλά να να αλλάξεις κάποιο έπιπλο ή να προσθέσεις κάτι το μοναδικό που θα κάνει το μπάνιο να ξεχωρίζει.


Σε περίπτωση, όμως, που έχεις αποφασίσει να αλλάξεις ριζικά τη διακόσμηση του και να το φτιάξεις από την αρχή, έχω να σου κάνω μερικές προτάσεις για να προσθέσεις λίγο χρώμα στο μπάνιο για να αλλάξεις ακόμη και την διάθεση σου όποτε χρειαστεί.

 


Πολύχρωμες προτάσεις για το μπάνιο σου


 

1. Ροζ προτάσεις



Αν έχεις κάποιο παράθυρο στο μπάνιο σου, μπορείς να το αναδείξεις προσθέτοντας μια ροζ κουρτίνα. Σίγουρα αποτελεί μια θηλυκή νότα αλλά θα φωτίσει αμέσως το χώρο.

 


2. Το χρώμα του ουρανού



Αν σου αρέσει το καλοκαίρι και θέλεις να το διατηρήσεις όλο το χρόνο, μπορείς να το κάνεις βάφοντας το μπάνιο σε γαλάζιες αποχρώσεις που θυμίζουν το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας.



3. Σκούρο μπλε



Αν τώρα σου αρέσει γενικά το μπλε χρώμα, μια ωραία επιλογή που θα δώσει στυλ και κομψότητα στο χώρο σου είναι το σκούρο μπλε. Ότι έπιπλα και να έχεις επιλέξει να βάλεις στο μπάνιο, το χρώμα αυτό ταιριάζει με όλα.

 


4. Πράσινο lime χρώμα



Μια ακόμη ωραία πρόταση είναι να επιλέξεις πλακάκια με lime χρώμα σε όλο σου το μπάνιο. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις ένα μοντέρνο στυλ.

 


5. Μαροκινό στυλ



Το μαροκινό στυλ θα δώσει στο μπάνιο σου την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο χαμάμ. Επομένως, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις.



6. Πράσινες ρίγες



Μια ακόμη επιλογή σε πράσινο χρώμα είναι να βάλεις ρίγες σε όλο το μπάνιο σου και να παίξεις με τα χρώματα του λευκού και του πράσινου της μέντας. Οι ρίγες μπορούν να δώσουν κίνηση στο δωμάτιο ενώ παράλληλα προσθέτουν ένα ωραίο σχέδιο στο χώρο.



7. Πινελιές από χρυσό



Μια διαφορετική αλλά εξίσου ωραία επιλογή είναι να προσθέσεις μερικές νότες χρυσού μέσα στο χώρο του μπάνιου σου. Μπορείς να επιλέξεις να βάλεις μια ταπετσαρία με χρυσούς συνδυασμούς και θα έχεις κάτι το ξεχωριστό.



8. Γυαλιστερό μαύρο



Η αλήθεια είναι ότι το μαύρο δεν αποτελεί ένα συνηθισμένο χρώμα μέσα στο σπίτι. Παρόλα αυτά μέσα στο μπάνιο μπορεί να δώσει ένα άλλο στυλ και να το κάνει να δείχνει πολύ επίσημο και μοντέρνο.



9. Μπλε αποχρώσεις



Το μπλε είναι μια συχνή επιλογή για το μπάνιο. Μπορείς να επιλέξεις να βάλεις ένα μόνο χρώμα ή να παίξεις με πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του.



10. Καφέ χρώμα



Το καφέ χρώμα μέσα στο μπάνιο  σε συνδυασμό με το λευκό της μπανιέρας μπορεί να σου δώσει την απόλυτη αίσθηση χαλαρότητας μέσα στο χώρο.


Πηγή: www.ediva.gr